miercuri, 31 august 2011

planuri de viitor

vrem sa ne vedem. cautam in viitor o data care sa ne convina.
var 1. stam o luna sa stabilim data. mai stam o luna sa stabilim ora. mai stam o luna sa stabilim locul. cand am stabilit locul deja am depasit data aleasa initial.
var 2. am ales o data mai indepartata ca sa nu se intample var 1. apoi stam o luna sa stabilim ora, inca o luna sa stabilim locul. iar pana la data aleasa - care este peste alte 3 luni, de eg - sigur se trezeste careva sau o parte semnificativa ca au intervenit altele si asa ca, iar, lasam pe alta data.
mai sus sunt niste ipoteze, usor duse in absurd..dar nu imposibile, nici improbabile.
nu vreau sa fiu inteleasa gresit: sunt un sustinator al planificarii, iubesc planurile de vacanta pentru anul viitor, consider planificarea un element esential in afaceri, insa cand vine vorba de grupuri de oameni mi se pare extrem de dificil sa faci planuri pe termen mediu sau lung, fara sa fii un pic dictatorial, fara sa lasi pe dinafara pe careva..sacrificam tot de dragul de a conveni tuturor sau impunem niste coordonate care sa fie acceptabile pentru cei mai multi? pana la urma nici un business plan nu se bazeaza pe votul intregii companii...

Niciun comentariu: